Nieuws

15-02-2023

€ 12.500 voor slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

Vanmorgen hebben we, op de landelijke actiedag van Giro 555, een sponsorlop gehouden om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Alle groepen hebben een aantal rondjes rond het IKC gerend. Met hulp van een aantal enthousiaste ouders is de sponsorloop een succes geworden. Topatleet en ouder van IKC Beatrix, Roy Hoornweg, verzorgde de opening van de sponsorloop. In totaal is het fantastische bedrag van  € 12.500 (!) bij elkaar gerend. Dit mooie bedrag hebben we op Giro 555 gestort. Het is fijn dat we  zo ons steentje hebben kunnen bijdragen!! Iedereen hartelijk dank!

Lees meer
07-02-2023

Leerlingen aanmelden 2023

Lees meer
26-01-2023

Nationale Voorleesdagen 2023

Gisteren gingen de Nationale Voorleesdagen van start en ook op ons IKC werd daar aandacht aan besteed. Alle peuters, kleuters en de groepen 3 kwamen die ochtend in pyjama, met knuffel en kussen naar ons IKC. De dag werd gestart met het lezen van het boek "Maximiliaan Modderman geeft een feestje", waarna er een echt feestje werd gevierd met allerlei spelletjes, een hoepeldans, eierkoek versieren en een poppenkastspel. 

Lees meer
20-01-2023

Peuters bij kleuters op visite

Zo nu en dan gaan de peuters op bezoek bij de kleuters. Zo krijgen ze beetje bij beetje een indruk hoe het in een kleutergroep gaat en zo loopt de overgang naar de kleuters straks een stuk soepeler.

Lees meer
11-01-2023

Opening nieuw thema Samen op Aarde

Vanochtend hebben de kinderen van de midden- en bovenbouw de opening bijgewoond van het nieuwe thema Samen op aarde. De middenbouw kreeg bezoek van kikker Hoppy. Middels een quiz leerden zij veel over kikkers. Hoppy was toevallig vandaag jarig. We hebben met elkaar gedanst en gezongen.De bovenbouw kreeg bezoek van een Romeinse mevrouw Livia en van bij Mike. Mike was verdrietig, omdat de bij met uitsterven bedreigd wordt. 2 kinderen uit groep 8 hebben hem geïnterviewd en vervolgens hebben we met z'n allen het lied 'Red de bij' gezongen en gedanst om Mike op te vrolijken!

Lees meer
24-12-2022

Vacature onderwijs en opvang

We hebben momenteel een vacature voor een leerkracht in verband met een instroomgroep die we na de voorjaarsvakantie (6 maart 2023) willen opstarten. Ben je geïnteresseerd, klik dan gauw verder en bekijk de vacature. Ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is? Attendeer hem of haar dan op deze vacature. 
Verder zijn we per direct ook op zoek naar een pedagogisch medewerker die op maandag, dinsdag en donderdag bij ons kan werken in de opvang voor en na lestijd en tussen de middag. Klik hier voor meer info

Lees meer
22-12-2022

Kerstviering 2022

Woensdagavond 21 december hebben alle kinderen in hun eigen groep het kerstfeest gevierd. Heerlijk gezongen, geluisterd naar de kerstboodschap, gedichtjes opgezegd en gebeden. Daarnaast genoten van de gezelligheid. Buiten konden de ouders genieten van een bakje koffie, thee of warme chocolademelk, met dank aan de ouderraad.

Lees meer
20-12-2022

Juf Corrie neemt afscheid van groep 3

Vandaag was het de laatste dag dat juffie Corrie in groep 3 lesgaf. Daarom hadden de kinderen stiekem iets voor haar gemaakt en een lied ingestudeerd. Er was tevens geld ingezameld om een mooi cadeau te geven aan de juf. Juf Corrie wist helemaal van niets, dus was het een grote verrassing. Juf Corrie gaat na de kerstvakantie deels genieten van haar pensioen en zal ze een ochtend per week bij ons IKC andere werkzaamheden verrichten.

Lees meer
19-12-2022

Ice Break

Vanmorgen waren de kinderen van de groepen 5 t/m 8 te vinden bij Ice Break, op de locatie van TOP Tennis & Padel. Daar hebben ze heerlijk geschaatst, gesprongen op luchtkussens en een potje padel/tennis gespeeld. Het was een afwisselende en sportieve ochtend.

Lees meer
05-12-2022

Sint en Piet 2022

Sint en zijn Pieten zijn goed en wel gearriveerd bij ons IKC. Met een speciale editie van het IKC Beatrix Sinterklaasjournaal kon iedereen de spannende aankomst volgen. Nu barst hier het Sintfeest los. Welkom Sint en Piet, we maken er een leuke dag van!!

Lees meer